Soft Glam

ABH: Soft Glam, recenzija

Sreća je u malim stvarima! U lepom pakovanju, na primer. A potpuna sreća za svakog šminkera je kada u divnom pakovanju otkrije savršen proizvod, univerzalnih i lako primenljivih boja i pritom, odličnog kvaliteta.

Nedavno, 14. februara Anastasia Beverly Hills predstavila je svoju novu paletu senki, 14 divnih nude, pastelnih i breskva tonova. Nežni nude mat tonovi za dnevni make up i sjajni metalik tonovi za večernju šminku.

Soft Glam

Kao i prethodne palete, i Soft Glam dolazi u magnetnom plišanom pakovanju. Uz divne senke ide i četkica, za nanošenje sa jedne strane, i za blendovanje sa druge. Standardno sa unutrašnje strane poklopca je i ogledalo.

Za sve ljubitelje pastelnih tonova ova paleta je idealan izbor. Boje su neutralno-tople, izuzetno pigmentovane, lake za blendovanje i long-lasting formule. Oduševiće vas mekoća dodira sa senkama, koja bukvalno opravdava Soft u imenu, dok se isto može reći za glamurozan sjaj pojedinih tonova (Glam). To je ljubav na prvi dodir!

Soft Glam

Svetle tonove izaberite za unutrašnji ugao oka, kako bi oko vizuelno bilo otvorenije, a tamnije nijanse nanesite u spoljašnjem uglu ili uz sam koren trepavica, ako želite da naglasite oči. Pre nanošenja obavezno otresite četkicu, kako višak senke ne bi pao na sveže urađen ten.

Mono pakovanja nekih senki su se našla u paleti: Dusty Rose, Orange Soda, Sienna, Noir, kao i neke senke iz Modern Renaissance palete: Tempera, Burnt Orange i Cyprus Umber.

Ono što ovu paletu čini još više primenljivom su crna mat (Noir) i topla braon senka (Cyprus Umber), neizostavne za smokey eye. Topli oranž tonovi su idealni za prelaze (ka arkadi), ako poželite da svojim očima date toplinu. Dodatni glamur možete postići uz metalik tonove (Rose Pink, Sultry), savršene teksture, veoma laki za nanošenje.

Rose Pink je roze zlato sa mekanom ružičastom nijansom, dok je Sultry u nijansi tople čokolade, krupnijih čestica.

U ovim toplim danima isprobajte bronzano-zlatni look, koji će sigurno obeležiti i ovo leto. Zlatne nijanse, Glistening, Fairy i Bronze, doprineće da vaš make up izgleda prirodno i besprekorno.

Svaka nijansa je sama po sebi lepa i neodoljiva, tako da nećete pogrešiti prilikom izbora.

Naš izbor ovoga puta je pao na neobične ružičaste tonove iz ove palete: Dusty Rose, Rose Pink i Cyprus Umber, sa Fairy nijansom u unutrašnjem uglu oka.

Soft Glam

U mnoštvu prolećnih noviteta Soft Glam se izdvaja od drugih, pre svega zbog kvaliteta, a onda i zbog neobično lepog sklopa boja i njihove trajnosti. Naša topla preporuka za ovo leto je svakako ova paleta, ako ste u mogućnosti da je nabavite.

Soft Glam

Do tada uživajte u našem Soft make up-u i letnjem suncu!

With Love,
La Visagista

Leave a comment