Anastasia Beverly Hills: Prism paleta, recenzija

Brojni noviteti i odlični proizvodi brzinom svetlosti nam stižu od prestižnog američkog brenda, Anastasia Beverly Hills. Ako ste neko ko se “lepi” za pakovanja proizvoda, sigurne smo da će vas ovaj brend i po tome osvojiti. A kada pričamo o kvalitetu ovih proizvoda, upravo je on razlog naše privrženosti ovom brendu. Prism paleta dobila je našu punu pažnju, i na prvi pogled i na dodir. Paleta nije nova, ali je limitirana, pa iz puno razloga zaslužuje recenziju.

Kao i ostale ABH palete i Prism paleta je u plišanom, magnetnom pakovanju. Sa unutrašnje strane poklopca je ogledalo. Za lako nanošenje i blendovanje senki tu je veoma praktična i mekana četkica, napravljena u kombinaciji prirodne i veštačke dlake.

Senke su kombinacija mat i metalik tonova, tako da je paleta pogodna za sve make up look-ove.

Postojanje crne mat senke i tople braon omogućava postizanje klasicnog smokey eye look-a, dok su topli bakarni tonovi pogodni za prelaze, ka arkadi. Dodatni glamur možete postići bilo kojom metalik senkom iz palete, a jači intenzitet senke na kapku jednostavno ćete dobiti kada senku nanesete prstom. Senke su izrazito pigmentovane, lake za rad i postojane. Kao i kod Soft Glam palete, čiju recenziju možete pročitati ovde, senke su na dodir veoma mekane.

Prism paleta

Nesvakidašnja boja iz ove palete (Sphere) i providni sjaj za usne doprineli su da naš make up dobije jedan novi efekat svežine. Da naglasimo opet da je Glossy look naš favorit ovog leta.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati ceo tutorijal za ovaj make up look.

Prism paleta

Ako ne volite puno da eksperimentišete i uvek se radije vraćate stvarima sa kojima nema greške, uz Prism paletu možete dobiti neutralan ali veoma efektan make up look. Za prelaz ka arkadi upotrebite Lure nijansu, a za spoljašnji ugao oka pomešajte crnu mat i toplu braon senku. Unutrašnji ugao oka naglasite hajlajterom i izvucite tanko ajlajner i po želji možete zalepiti veštačke trepavice. Više slika možete pronaći ovde.

Da li posedujete u svojoj make up kolekciji neki Anastasia Beverly Hills proizvod? Kakvi su vaši utisci? Da li želite uskoro recenziju i nove Norvina palete? Pišite nam!

 

With Love,

La Visagitsa

 

Leave a comment