Inglot Duraline

Inglot Duraline – refresh za šminkerske proizvode

          Dok ne kupite Inglot Duraline mislite da je to samo još jedno nepotrebno bacanje novca, onda kada isti kupite, pitate se kako ste živele bez ovoga.

Dekorativni kozmetički proizvodi imaju svoj vek trajanja. Maskare se brzo suše, gel ajlajneri postaju čvrsti i gotovo neupotrebljivi ako skinete zaštitnu foliju sa pakovanja. Ostali proizvodi mogu menjati svoju teksturu kako im rok trajanja odmiče.

Kako izvući maksimum iz ovakvih proizvoda?

Inglot Duraline je tečnost koja oživljava sve kozmetičke proizvode. Dolazi u staklenoj bočici od 9ml, sa staklenom pipetom. Dve, tri kapi Duraline-a su dovoljne da vrate u život osušenu maskaru, skoreli gel ajlajner, da praškastu senku pretvore u gelastu ili tečnu strukturu tako da se senka može koristiti i kao ajlajner. Duraline se može koristiti i u kombinaciji sa gliterima, olakšavajući njihovu aplikaciju i pojačavajući intenzitet boja. Ako imate neki karmin suve teksture 2, 3 kapi Duraline su dovoljne da ga pretvore u kremastiju formu.

Inglot Duraline

Proizvodi u kombinaciji sa Duraline-om menjaju samo svoje stanje (čvrsto/praškasto stanje prelazi u gelasto ili tečno) i lakši su za upotrebu. Jedna bočica Duraline-a može trajati jako dugo, obzirom da se sporo troši.

Saznanje da svaku praškastu senku možete pretvoriti u ajlajner i da pigmente i glitere možete ukrotiti učiniće svako šminkanje zanimljivijim. Možete eksperimentisati sa bojama i teksturama, a isto tako možete oživeti svoju šminku, jer uvek ostane neka nedovoljno iskorišćena maskara ili neka ne tako uobičajena boja gel ajlajnera.

 

Da li ste probali Duraline ili ste možda pronašli još neku njegovu primenu?

 

With Love,

La Visagista

Leave a comment