glossy look

Kako postići glossy look?

Say hello to summer! A mi vam predstavljamo kratki vodič o tome kako postići glossy look, jer upravo je on naš favorit ovog leta. Složićete se da je na +40 teško nositi jaku šminku dan-noć. I vaše lice treba da diše.

Ako već niste, tečne pudere zamenite BB kremama, koje su idealne za letnje dane, za pokrivanje sitnih nedostataka na licu i za hidrataciju. Osim toga što BB krema ujednačava ten istovremeno štiti od štetnih sunčevih zraka. Pomešajte je sa blagim tečnim hajlajterom, i dobićete savršen ten koji se blistavo presijava na suncu.

A dok vam sunce ne pruži neodoljivi preplanuli izgled, poslužite se bronzerom. Međutim, zaboravićemo na bronzere u kamenu, jer leti preferiramo kremaste teksture. Nanesite kremasti bronzer ispod jagodične kosti (dobro ga ublendirajte!), uz liniju kose i na viličnu kost. Više o načinu konturisanja možete pročitati ovde.

Na obraze nanesite šimerasto kremasto rumenilo i izgledaćete kao da ste upravo stigli iz nekih tropskih krajeva. Rumenilom ćete licu pružiti volumen i svežinu. Odaberite neku svežu peach ili roze nijansu, a ako nemate kremasto rumenilo, neka vaš omiljeni ruž dobije novu ulogu – ulogu rumenila ????. Ako ne znate kako to da izvedete vreme je da se podsetite jednog našeg teksta i videa.

Na kraju prstima utapkajte iluminator na vrh jagodica, ispod linije obrva, na vrh i sredinu nosa, vrh usana i u unutrašnji ugao oka. Uživajte u neobičnom efektu dimenzionalnosti i blistavosti koje hajlajter pruža.

Leto je idealno vreme da zaboravite na kompaktne senke ili senke u prahu. Eksperimentišite ovog leta! Sjaj za usne u kombinaciji sa rumenilom, hajlajterom ili bilo kojom senkom za glossy look!

glossy look

Finiširajte ovaj look lagano osenčenim obrvama. U trendu su guste i deblje prirodne obrve. Koristite vosak ili pomadu za obrve zbog duže postojanosti. Pravi brow tattoo efekat možete postići sa novim proizvodom od Maybelline-a, koji garantuje postojanost boje i do 3 dana.

Još jedna novina je od nedavno dostupna kod nas. Ovog leta zaboravite na tonu maskare za duže i gušće trepavice i na sve one muke sa lepkom, ako ste nevešte u lepljenju veštačkih trepavica. Stigle su magnetne Ardell trepavice, koje možete pronaći u Alexandar Cosmetics radnjama.

Budite prirodne i negovane, a uz ove make-up savete samo naglasite svoju lepotu i uživajte u predstojećem letu!

With Love,

La Visagista

Leave a comment